Find billigt garn!

(opdateret 30/4-2017)billigt garn

Jeg vil have mit garn billigt – hvad med dig?

Hvis du er den mindste smule som mig, så bruger du til tider også enormt meget tid på at lede efter billigt Drops bomuldsgarn. Udsalg, tilbud og billige priser kan faktisk godt tage lang tid at finde. I dette indlæg vil jeg fremover forsøge at danne mig et overblik over hvor jeg finder billigt garn. Listen vil jeg forsøge at opdatere ofte men derfor kan jeg ikke sikre mig totalt mod prisudsving hos de forskellige webshops. Til tider går de også helt amok alle sammen og holder kæmpe udsalg!
Så gælder det om at få handlet stort ind inden deres lagre er tomme.

Nedenunder her vil du kunne se en inddeling således: Bomuldsgarn, Strømpegarn og Uldgarn.


Bomuld

Drops Loves You 5 fås fra 9,- hos RITO , KUKUK, HOBBII

Drops Loves You #5 garn er lavet af 100% genbrugt ren bomuld. Det er som alt andet 100% bomuldsgarn lækkert at hækle med og giver et blødt resultat. Jeg ville hækle vaskeklude eller små bamser i dette garn. Hvem er ikke vild med billigt bomuldsgarn?!

Du finder garnet til 9,- pr nøgle ovre hos rito.dk, hobbi.dk og kukuk.dk til 9 kr pr. nøgle.


Drops Loves You 6 fås fra 9,- hos RITO, KUKUK og HOBBII

#6 er en smule tyndere end #5 og er derfor egnet til opskrifter der er designet til Safran opskrifter. #6 er ligesom #5 fremstillet af genbrugt ren bomuld. Hvad med lidt blødt børnetøj i dette garn?

Du finder denne billigst hos rito.dk, kukuk.dk og hobbii.dk  med 9,-


Drops Muskat fås fra 15,- hos strikkes.dk

Muskat er lækkert egyptisk merceriseret bomuldsgarn. Lækkert at hækle i og lækkert at røre ved.

Du finder det billigst hos strikkes.dk til 15,-.


Drops Paris fås fra 10,- hos rito.dk

Paris er et tykt garn og det egner sig godt til graphgans og pixel-hækling. Min mor og jeg er pt. ved at hækle en kæmpe terning i dette garn. Grydelapper eller hæklede vaskeklude vil egne sig godt i dette lækre billige garn.

Du finder det billigst hos rito.dk med 10 kr.


Drops Safran fås fra 12,- hos strikkes.dk

Igen et lækkert garn spundet af mange tynde tråde. Det slidstærke garn har vundet en plads i enhver hækletosses hjerte, som har prøvet det. Her er det garn jeg selv elsker at lave en hæklet vaskeklude af eller to.

Du finder det til 12 og igen igen er det hos strikkes.dk! De har virkelig gode priser for tiden.


Strømpegarn

Drops Delight fås fra 19,- hos kukuk.dk

Delight er et 1-tråds garn af superwashbehandlet uldblanding. Utroligt slidstærkt.

Findes billigst hos kukuk.dk til 19,-


Konklusionen er…

I dette tjek har alle de undersøgte webshops hver især været billige på hver deres garn. Prisforskelene er ikke så store pt. og da de lige har haft kæmpe udsalg alle steder så skal du lige være obs på om de har den farve du leder efter.

Jeg håber du kan bruge denne lille oversigt til billigst at finde det garn du skal bruge.

Disse webshops har jeg kun gode personlige anbefalinger af og jeg stoler derfor på deres service niveau, det er en af grundene til at de er medtaget her.


 

(obs. så jeg kan ikke holdes ansvarlig for at deres priser ikke ændrer sig for som med alt andet med en pris så går den op og ned alt efter hvad shopsne nu synes! Der kan også opstå udsolgt situationer, fejl fra deres side og prisændringer som siderne jo selv regulerer.)