25
mar
2015
2

Glider dine børns gymnastiksko også rundt?

og vil de hellere have strømper på selvom de falder? Latex er dit svar på færre buler i børnepander

Latex til børnenes strømper kender vi fra gymnastiksko og sutsko. De små har fart på og uden skridsikker latex under, falder børnene nemt uhensigtsmæssigt. Du er sikkert ikke den eneste der har gennemrodet butikker for at finde gymnastiksko og sutsko som har en sål der er skridsikker, men stadig blød og varm. Og har du været heldig at finde det du ledte efter hver gang? Resultatet har vi alle oplevet, børnene er kommet af sted til gymnastik i glatte strømper, for bare tæer vil de heller ikke.

latex-gummimaelk-hvid-500ml-til-bla-skridsikre-saler-taepper-olLatexlim eller gummimælk kan få den indre praktisk gris til at juble hos de fleste mødre!

De fleste steder kan man kun få den i sort eller hvid men hos rito.dk findes de også i mange andre farver, så latexen behøver ikke at skæmme udseendet på strømperne eller skoene.

Du kan også pifte kedelige strømper op med forskellige farver, hvis du dupper prikker på i et jævnt mønster. Lige her jubler den indre farveglade gris helt vildt for sådan et par drenge gymnastiksko er virkelig kedelige i den evige sort.

 

Så hvis du har lyst, er det nu slut med kedelige grå sokker, glatte hjemmelavede sutsko og gymnastiksko der glider.

2

Leave a Reply