13
jun
2015
1

Hækle diagram på japansk – pineapple doily

Hækle diagram på japansk – hvad tænker jeg dog på?

20150610_155418Første gang jeg hæklede ud fra et diagram, var det en af de smukke african flower mønstre. Mønstret er nemt, når du støtter dig op af de skrevne instrukser. Det gode ved et hækle diagram og en skreven opskrift, er at du kan tjekke om det du hækler ligner det i diagrammet.

Men alligevel har jeg i lang tid set dette diagram an. Jeg forstod sagtens, hvad der stod i tegningen. Men al tekst udenom var japansk. Jeg ville kun have mine egne evner at læne mig op af. (Jeg kunne selvfølgelig bruge Google Translate, men jeg har en udtalt aversion mod det program)

Smuk doily – diagrammer er faktisk ikke svære

Jeg synes doilies er så smukke, de er små kunstværker i sig selv.20150610_155342

Det færdige resultat har jeg først spændt ud, vådt, på et håndklæde. Derefter har jeg dampstrøget den, fordi jeg stadig havde en enkelt kant som strittede lidt.

Som du kan se, pynter den nu så fint, på min vakkel-bord, som jeg har arvet af min afdøde farmor. Det er hendes bedsteforældre, der engang har lavet det med deres egne hænder.

Chisako har lagt sit diagram på vedkommendes blog (jeg ved ikke om det er en han eller en hun) som du kan se her.

Eller hent diagrammet med det samme her.

Husk lige..

at du altid kan skrive til mig, hvis du har brug for oversættelse eller hjælp til dit hækleri.

1

Leave a Reply