4 hæklenåle sæt du bare må kende til!

Og hvorfor det er vigtigt at investere i godt udstyr.

De fleste der lærer at hækle, ligger ud med at købe et sæt nåle i den lokale NETTO. Det gjorde jeg også. De hæklenåle kunne udføre opgaven, men jeg fik hurtigt ondt i hænderne, fordi de ikke lå godt.

De gled ikke let gennem garnet uanset hvilken type garn jeg brugte, og jeg kunne ikke slappe af så jeg kunne nyde mit hækle projekt.

Det gør også at flere kaster hækling på hylden fordi det er for svært at nyde. Og jeg forstår det!

Derfor har jeg set på forskellige hæklenålesæt i de forskellige materialer, så du nemmere kan danne dig et overblik hvad du vil elske at hækle med. Desuden gør det jo ikke noget hvis dine hæklenåle oser af lækkerhed, både når du kigger på dem og hækler med dem. Tværtimod!

De små sæt – perfekt til opstarten

Clover Amour hæklenåle sæt med 9 nåle

haeklenale-saet-14-cm-clover-amour-9-storrelser(1)Her får du et sæt i super glade farver, der får det til at krible i fingrene efter at hækle lidt mere. Og når de så også ligger ergonomisk rart i dine hænder, gør det ikke den kriblen mindre. Nålen er lavet i stål, hvilket gør det nemt for dig at få maskerne til at glide let og hurtigt.

De ni størrelser fra 2,0 til 6,0 vil dække de aller fleste mønstre og gør en god basis for den nye hækler.
Find de lækre Clover Amour her

 

 

 


Drops Pro Circus hæklenålesæt med 9 nåle i aluminium og 13 cm lange

Her er topmodellen fra drops, indenfor hæklenålesæt. Deres Pro Circus er udviklet til at være en forlængelse af din hånd når du hækler og derfor er ergonomien i top. Du kan simpelthen hækle i længere tid uden at få ondt i hånden.

drops-haeklenale-saet-aluminium-13cm-pro-circus-saet-9-storrelser-pink-etui(1)Længden på nåle er super behagelig at arbejde med og aluminiums nålene der ikke hænger fast i garnet, hvilket letter din arbejdsgang og gør hele oplevelsen meget mere vanedannende.

Sættet kommer i et pink kunstlæder etui som kun skriger på at blive taget i brug.

Jeg er vild med det! Så uanset om du er ny eller garvet i hækling, så er dette sæt, et godt basis sæt.

Indenfor begynder hæklenålesæt, skal herfra lyde min anbefaling på Drops Pro Circus

 

 


De større sæt – perfekt til dig der vil hækle både stort og småt

Clover Amour hæklenålesæt i 16 størrelser

haeklenale-saet-14-cm-clover-amour-16-storrelser(1)Dette sæt er også præget at lækre farverige håndtag og kroge i stål. De ergonomiske håndtag ligger godt i hånden når du hækler og adopterer varmen fra din hånd så du hurtigt glemmer den ligger i din hånd.

Her kan du virkelig komme i gang med de helt små projekter, som f.eks. doily, bogmærker, duge, blonder, tilbehør til dukkehuset eller dukketøj.

Clover Amour kommer i følgende størrelser:

6,0 mm, 5,5 mm, 5,0 mm, 4,5 mm, 4,0 mm, 3,5 mm, 3,0 mm, 2,5 mm, 2,0 mm, 1,75 mm, 1,50 mm, 1,25 mm, 1,00 mm, 0,90 mm, 0,75 mm og 0,60 mm


Clover Soft Touch med 17 hæklenåle – Rolls Royces indenfor hæklenåle

Her er Hæklenålenes Rolls Royce. Clover Soft Touch er et af de mest solgte mærker i hæklingens verden og af en god grund.

haeklenale-saet-135-cm-clover-soft-touch-17-storrelserDe ligger perfekt i hænderne, føles bløde og varme. Nålen er i en perfekt længde så du ikke føler at du vifter vildt i luften og hele hæklenålen måler 13,5 cm.

Med nåle fra 0,5 mm til 6,0 mm er du dækket ind til de flittigst benyttede opskrifter. Skaftet er fladt og fylder minimalt. Nålenes skarper kroge består af aluminium i 2,0 til 6,0 og af stål i 1,75- 0,5, hvilket er lette materialer men stadig stærke. Fra 1,75 mm til 0,5 mm får du desuden en hætte med til hver nål så du ikke stikker dig på dem når de ikke er i brug.

Pas på med at købe det her sæt, for har du først prøvet dem, har du ikke lyst til at hækle med noget andet nogensinde igen!

 

Men hvorfor skal du investere i godt udstyr?

Fordi du fortjener at nyde endnu at hækle. Gør du ikke?

Lidt lækkert til øjet og hånden, gør bare trangen til at hækle større.

Og hvorfor ikke forkæle dig selv eller en anden hæklegal med godt solidt udstyr som vil bringe glæde i mange år frem?