31
mar
2017
0

Hermione’s Everyday Socks!

Harry Potter har været en stor del af mange menneskers liv siden den første bog kom på gaden i 1997.

Blandt andet mit liv. Jeg er et Potterhead. Så er det sagt.

Så meget at jeg til tider kan gå og tænke i citater fra den bog jeg er ved at læse for tiden. Siden jeg fik mit eget sæt bøger af serien, af min ægtemand i julegave det første jul, har jeg læst serien næsten 8 gange og før det 3 gange. Denne serie er nok de bøger som jeg vil komme til at slide mest op, resten af mit liv.

Always.

Derfor står denne opskrift nærmest aller øverst på min to-do strikkeliste og har gjort det siden den dag jeg besluttede mig for at begynde at strikke rigtig igen. Ikke fordi det er et af mange smukke strik der blev brugt i filmene (hvis du ikke har set filmene, fy, så er filmene spækket med lækkert strik og bl.a. Hermione som er en af tre hovedpersoner, strikker strømper for at befri husalfer fra deres usle slave-jobs hos troldmands-familier) men fordi selve sokken er smuk og et potterhead som jeg, kan lige se for mig hvordan Hermione ville sidde i Gryffinddors stue og strikke strømper mens hun læser i en tyk støvet bog.
Hun er Nørdernes dronning!

Hermione’s Everyday Socks

Sokken er i sig selv rigtig simpel at strikke og opskriften er nem at huske i hovedet. En vigtig kvalitet når man strikker strømper. Jeg skulle lave en forsinket fødselsdagsgave til min veninde og så synes jeg at det ville være fint at det var her jeg første gang skulle strikke denne opskrift. Hun er nemlig også et Potter-head, og da vi har været veninder i ca 25-28 år (vi er begge 31) så ved jeg at hun vil elske dem.

OG nu ville jeg jo så gerne vise jer mine billeder af mine sokker i dette mønster. MEN jeg skal først ses med min veninde i næste uge og jeg synes altså hun skal være den første der ser dem! Men der efter så skal jeg nok lige opdatere denne post.

Indtil da så gå endelig ind og se alle andres udgaver via linket ovenover!

(Så fik min veninde sin forsinkede fødselsdag gave og hun blev helt vild! Først fordi hun synes sokken var vildt flot! og dernæst på grund af det lækre navn på opskriften! SÅ nu kan I også få billeder!)

Og for at det ikke kun var den sok som jeg glæder mig til at gå igang med så prøv lige at se alle denne designers andre strømpe opskrifter på Ravelry.com

Nærmest samtlige af hendes opskrifter på strømper refererer til Harry Potter universet!

 

PS. siden jeg strikkede dette par til min veninde har jeg strikket 2 par mere; et par til mig selv og et i børnestørrelse!

 

 

0

Leave a Reply