26
mar
2017
1
Etsy shop

Jeg er kommet på Etsy med min egen shop!

Nu begynder foråret og alle vinterblege mennesker begynder at titte frem fra deres jordhuler. Det er jeg i hvert fald. Køkkenhaven skal fræses og kartoflerne lægges. Terrassen skriger på at blive ryddet og indrettet til sommerbrug.

Børnene plager om at lege udenfor uden jakker og termostøvler. Mor her længes efter at give dem lov men fordi jeg jo er den ældste så ved jeg også at jeg ikke gider de bliver snottede.

Mens det var koldt og mørkt udenfor jordhulen, har mine strikkepinde været med til at varme huset op. De har klikket lystigt der ud ad, for jeg er begyndt at strikke strømper. Og jeg er helt vild med det!!!

Vi skriver snart april og jeg har allerede strikket 10 par strømper, 6 vaskeklude, et pandebånd og så fik jeg færdig monteret en forårs jakke til min datter.

Strømperne er især blevet givet væk til familie og venner, næsten hurtigere end jeg kunne strikke dem. Børnene har også fået et par hver mere.

Men nu synes jeg at jeg begynder at oparbejde et lille lager af håndværk som jeg ikke får brugt selv og derfor gerne vil sælge til andre der ikke kan eller har tid til at strikke/hækle selv.

Så jeg har genoplivet min Etsy shop:


Kig ind også selvom jeg ikke er færdig med at lægge varer ind!

1

Leave a Reply