30
okt
2015
2

Krokodille Pixie Hat

IMG_1262

Crocodile Pixie Hat

Jeg er blevet lidt vild med pixie huer og da jeg så den her med krokodille mønster, gik jeg straks i gang.

Min datter på 17 måneder mangler bestemt ikke huer men én til gør jo ikke noget.

Masker brugt i opskriftenIMG_1266

Den har en hue del der er hæklet i relief i skiftevis stangmaske forom og bagom stangmasken fra forrige række. Og det forreste er krokodille mønster. Og det er først lige gået op for mig at jeg har set pixie huer i Disney filmen Frost hvor (tror jeg) Anna havde en da hun er ude for at lede efter sin søster Elsa.

I øvrigt er mit næste projekt en Olaf bamse til min venindes datter til julegave.

Find opskriften her

Du kan finde opskriften hos stichesnsscraps.com. På Ravelry kan du se de andre versioner af den, inklusiv min egen.

Jeg hæklede huen i lilla og grøn merino garn som jeg købte i NETTO. Det er så blødt og varmt at den bliver et hit i dagplejen her til vinter. Og ja, mit farvevalg kunne helt sikkert have været mere afbalanceret men jeg elsker farver så i mine øjne er farven ikke helt gal.

Jeg brugte:IMG_1263

– lidt over 2 nøgler Helle (100% merino uld) fra Netto.

– 3.5 mm hæklenål

 

2