Links til opskrifter

Jeg kan bruge oceaner af tid på at lede efter opskrifter som jeg gerne vil lave en dag… Det er lidt ligesom Pinterest for mig, det er så hyggeligt at gemme dem til senere hvor jeg vurderer om opskriften er realistisk skrevet.

Der er ikke tvivl om at der finde uendeligt mange måder at skrive opskrifter på og derfor gennemkigger jeg til tider mine bogmærkede opskrifter for sløsede designere, altså kan de skrive en opskrift så jeg gider bruge tid på den? Er der gode billeder?

Jeg er ikke specielt loyal overfor nogen som helst designere eller garnbutikker.

Men jeg må lige advare dig, jeg er håbløst forelsket i de amerikanske termer og derfor hækler jeg næsten ikke ud fra dansk skrevne opskrifter. Men du får alligevel et par links til danske blogs.

Mine ynglingssteder er:

Ravelry.com

Allfreecrochet.com

redheart.com

anniescatalog.com

yarnspirations.com

freepatterns.com

free-crochet.com

yarn.com

 

De danske sider jeg bedst kan lide:

1000ideer.dk

garnstudio.com

farmorfabrikken.dk