5
nov
2015
5

Min første gratis hækleopskrift

Fin Dame Håndtaske

Det her er min første opskrift som jeg har skrevet ned og taget billeder til. Jeg ville vide hvordan en opskrift skrues sammen rent praktisk og hvor meget arbejde der lå i det.Girls Granny Handbag

Selve opskriften er ikke så kompliceret og det er den eneste grund til at den er gratis. Det er mit første forsøg som designer.

Og jeg må ærligt indrømme at det tekniske arbejde i at omdanne en ide til en opskrift andre kan læse og forstå, er meget større end du regner med. Jeg havde endda et par veninder til at test-hækle for mig, så jeg kunne rette i mine forglemmelser.

Du finder en dansk og engelsk version i bunden af indlægget her.

Håndtasken

Selve tasken er ikke så stor men den er en helt perfekt størrelse til børn der gerne vil lege fin dame. Min datter er knap 1½ år gammel og lige for tiden elsker hun at gå rundt med tasker på armen. Aller helst mors fine taske. Så jeg hæklede denne lille en til hende, som hun kan fylde et par legoklodser eller actionfigurer i.

Opskriften er god til at få brugt noget af alle dine rester på.

Ravelry.com

Du kan også finde den på ravelry under “Girls Granny Handbag“.

Opskrift på Fin Dame Håndtaske - Dansk
Girls Granny Handbag pattern - American terms

 

5

Leave a Reply