Om hobbyguiden

Tak fordi du svingede forbi hobbyguiden.dk

36911_1529946288170_912368_nMit navn er Stella.

Jeg har hæklet, siden min mor lærte mig at strikke og hækle som teenager. Det er snart 15 år siden, og der er løbet meget vand gennem åen siden da.

Jeg elsker især at hækle bamser, huer og sutsko til mine to børn på 1 og 3 år. Det er dejligt nemt i en travl hverdag. Men til tider kaster jeg mig over de helt store projekter som sjaler, cardigans og tæpper af plasticposer.

Du må ikke sige det til min mand, men han aner heldigvis ikke hvor meget garn og hobby jeg har liggende gemt rundt om i huset.

Man kan aldrig få for meget garn!

 


Hobbyguiden

Jeg hækler af hjertet lyst og bruger det aktivt som en stress ventil.

I 2011 blev jeg ramt af ægte stress. Den korte version af et meget lang og groft forløb, er at jeg endte med at sige op for at komme videre. En del af min process for at komme helskindet ud af det, blev hækling. Det hjalp og i dag er det en passion at hækle.

Hobbyguiden har også en facebook side hvor jeg lægger nyt indhold op, når jeg har nyt på hjertet.

På min instagram profil fru_viuf kan I følge med i min hverdag med børn, hækling og hverdags situationer. Jeg vild med smukke billeder men er en hat til at fange de flotte billeder selv, til gengæld viser jeg en ærlig hverdag.


Reklamer

Jeg har ind i mellem reklame bannere på min side. Jeg har valgt at have relevante reklamer på min blog, hvilket tjener mig en lille skilling til at dække omkostningerne, der er ved at drive en hjemmeside. I siden på denne side ligger der links hvis du er interesseret i hvordan du selv tjener lidt på at have reklamer på din blog.
Du kan også læse mere om affiliate her:

Jeg bruger primært dette netværk:

Partner-Ads


Ønsker du en opskrift oversat til dansk, er jeg gerne behjælpelig med dette.

Send mig en mail herunder med link til opskriften. Jeg tillader mig at indhente tilladelse af designeren, inden jeg oversætter.

Har du ris, ros eller emner du gerne vil læse en artikel om, er du velkommen til at skrive en kommentar herunder.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked