Oversættelse af opskrifter

Driller en opskrift?

Nogle gange støder vi alle på en opskrift som vi bare må i gang med!

Men nogle driller sproget og dermed termerne, andre gange giver opskriften ikke mening. og andre gange igen, er der opstået en fejl i opskriften.

Og nogle gange har du selv lavet en opskrift men kan ikke overskue at oversætte den til amerikansk eller engelsk.

Lad mig oversætte for dig!

Jeg melder mig frivilligt til at oversætte din opskrift uanset hvilke forhindringer du står med. Jeg har den vane at forbedre alle de opskrifter jeg benytter, da jeg netop oplever ret mange opskrifter med små fejl. De er som regel ikke alvorlige og designerne er altid blevet glade for at kunne rette fejlen. De vil jo gerne have glade læsere!

Hvad koster det så?

Ingenting! Jeg gør det helt frivilligt og på fritids basis.

Det eneste jeg beder om, er en smule tålmodighed da jeg også har en familie at passe.