2
apr
2015
2

Rundemarkør, omgangstæller, maske stopper og maskeholder – gør det nemt for dig selv!

Nogle ting gør bare livet nemmere. Rundemarkøre, omgangstællere, maske holdere og maske stoppere er nogle af dem. Læs her hvorfor du ikke kan undvære disse småting.

Rundemarkør

drops-maskemarkorer-plastEn rundemarkør er meget nyttig når du arbejder i, det siger sig selv, runder. Du kan bruge specielle markører der er lavet til formålet (de kommer gerne i flotte farver) eller du kan bruge en almindelig sikkerhedsnål. (Har du ingen af delene i huset, vil et stykke afklippet garn kunne bruges på samme måde)

Når du har lavet første maske, sætter du den i løkken for at markere hvor du skal lave den afsluttende kædemaske. Der vil stå i din opskrift, hvis du skal tælle den første maske med i det totale antal masker, eller ej.

En rundemarkør egner sig til alle projekter uanset sværhedsgrad.


Omgangstæller

digital-omgangstaeller-pindetaellerDer findes omgangstællere specielt designet til strikning, hvor den følger med rundt på rundpinden. De findes til at spænde på håndleddet, så du nemt kan klikke endnu en omgang uden at lægge det hele fra dig. Til sidst skal det nævnes at der også findes app til smartphones som kan tælle ved hjælp af volumen op/ned knappen (”Strikke og Hækleven” er en rigtig god app).

En omgangtæller gør det nemt for dig at holde styr på hvor langt i opskriften du er. Du slipper for at skulle tælle hvor mange rækker/runder du har lavet indtil nu.


Maske stopper

neddle-huggers Maske stopper er en af de ting du ikke vidste du havde brug for før end du prøvede dem. Du kender helt sikkert til at have lagt arbejdet fra dig et øjeblik og da du kom tilbage, er der på mystisk vis løbet masker af strikkepinden eller hæklenålen. Dét er SÅ ærgerligt! Men med en maske stopper kan du sætte en stopper for den mystiske vandring! De findes i alle mulige afskygninger, lige fra hjerter til bamser der ligner vingummier (måske en bamse ikke er så smart at have hvis der er små børn i huset).

 

 


Maske holdere

maskeholder-3-storrelse-85-115-og-17-cmEn maskeholder er en sikkerhedsnål i oversize størrelse og uden kuglen i det bukkende led. Med en maske holder vil du være i stand til at anbringe masker der ikke skal strikkes i denne række, indtil de skal benyttes igen.

 

 

 

2

Leave a Reply