7
apr
2015
1

Skal du have noget i nakken? Lad en “Made by Me” label om snakken

”Homemade by…”, ”Handmade by…”, ”Strikket af…”, ”Hæklet af…” eller labels med børnenavne?

Du har strikket, hæklet eller syet noget lækkert tøj til nogen du kender. Dine børn, børnebørn, din mor eller bedste veninde, vil ikke glemme hvor og hvem de har deres hjemmelavede sweater, hue, sutsko eller strømper fra, hvis du sætter et ”Made by me” mærke i. Du er selvfølgelig stolt af dit arbejde, så hvorfor ikke være sikker på at du bliver husket og beundret for dit flotte håndværk!?

De kommer i mange former, størrelser og tykkelser.

made by labelsId armbånd til børneneInfobands som de også hedder, har ikke så meget med hobby at gøre men vi vælger at skrive kort om dem alligevel. Infoband er erstatningen for at du skriver med kuglepen på dit barns arm, når I er ude blandt store forsamlinger, hvor der kan være risiko for at I bliver væk fra hinanden. Og lad os så håbe, at den slags heller ikke sker for naboen!

 

 


strygemaerker-dk-1-01StrygemærkerStrygemærker er en klassiker. Du skriver på en strimmel strygemærke og stryger det i tøjet. De kan også bestilles fra webshops, med lige nøjagtigt den tekst du ønsker.

 

 

 

 

 


navnebaand-dk-3-01NavnebåndNavnebåndet er lavet af blødt polyester og tilføjer dit kreative arbejde et strejf af luksus og kvalitet. Og det ser nu også lidt bedre ud når det er et broderet mærke med en pæn farve i skrifttype og label.

 

 

 

 


navnestempel-4-01Tekstilpen og navnestempel – En tekstilpen er en god løsning hvis du i en fart skal have mærket en masse tøj. Den egner bedst til brug i tøj der ikke bliver vasket så tit (flyverdragter, jakker osv). Et navnestempel minder meget om pennen, det er bare endnu nemmere. Du trykker bare stemplet i bund og vupti, tøjet er mærket.

 

 

 

 

 


metal_labels-dk-1080-01 gummi_label_og_silikone_label -dk-1082-01Metal og silicone labelsMetal og Silicone labels er velegnet til de større projekter; tæpper, tasker, kurve osv. De fleste laver dem med lim på bagsiden så de nemt kan limes på dine kreationer. Du kan også bruge dem i andre sammenhænge for at tilføje lidt ekstra luksus.

 

 


stikins-111-01Tøjklistermærker – Et klistermærke i tekstil. Et tøjklistermærke er optimalt at bruge både i tøj men også på andre ejendele, f.eks madkassen eller skoletasken. Det kan sagtens komme i vaskemaskinen og skal hverken syes eller stryges.

 

 


made-by-maerker-og-maerkater-dk-143-01Made by labels – Her er de så, dem du har ventet på at læse om. Made by labels. Og hvorfor stod den så ikke i toppen, jo ser du, vi spiser jo heller ikke desserten først. Made by labels sørger for at dem du laver hjemmestrik og hækletøj til, ikke glemmer hvem de har fået det af. Det kan være børnebørnene en dag finder det frem igen og for et øjeblik ser dig for sit indre øje og husker minderne I havde, da de var børn. Det samme vil alle andre, der har fået noget hjemmelavet med et made by label. Et made by label er noget der husker os på at der er blevet brugt tid og kærlighed på et kreativt stykke arbejde, netop til os.

 

1

Leave a Reply