6
sep
2016
1

Små projekter den seneste tid

Jeg synes lige I skal se et lille udpluk af de ting jeg har lavet det sidste stykke tid.

Jeg linker selvfølgelig til opskrifterne og bukker dybt i støvet for de designere som har en hjerne der kan udtænke alle disse lækre opskrifter, jeg kaster mig over!

20160116_195545

  Bamse Sigurd

Bamse Sigurd er en bamse der går på rundtur i min søns børnehave. Hver uge kommer han med et barn hjem og mandag kommer han tilbage med en lille historie om hvad han har oplevet hos barnets familie. Vi er ikke så vilde med mange planer i weekenden så han har ofte ikke lavet andet end at lege og sove længe. Men så er andre forældre så gode til at lade Bamse Sigurd opleve noget andet. TIdligere på året, da han var med hjemme hæklede jeg en dyne til ham da han indtil da kun havde en hovedpude. Jeg fandt et billede på pinterest af en ugle og så gik jeg ellers bare selv i gang med at hækle en firkant.

 

20160127_145410-1

 

Disse nissehuer er godt nok ikke fra i år men ikke desto mindre er jeg stadig enormt stolt af dem!
Jeg fandt en billede af en nissehue og også her gik jeg bare igang og forsøgte mig lidt frem! Synes det var en sjov opgave!

20160325_132600

 

Disse påskeæg vakte stor stor glæde hos min svigermor dette år, da hun holdt påskefrokost. Næste år ønsker hun sig nogle i sjove farver! Opskriften fandt jeg her hos Yarnfreak.

20160206_115235Denne kongekrone har jeg selv designet! Min søn ville så gerne være konge og det var virkelig svært at finde en opskrift som ikke var så tøset. Så måtte mor jo selv til at tænke!
Du kan finde opskriften her: Hobbyguiden.dk på Ravelry.

 

20160725_133302 Jeg er blevet bidt af dette mønster og er helt sikkert det mønster jeg har lavet flest gange dette år! Lige nu ligger der 2 pink, 2 mørkegrønne og en lysegrøn på mit stuebord og fungerer som bordskåner på et glasbord.

Opskriften på denne lækre sag findes her: ABC-knitting-patterns.com.

IMG_20160726_120812 Denne pineapple doily er også en jeg har lavet et par gange i forskellige farver.
Hvis du vil lave denne, kræver det dog at du lige sætter dig for at danne dig et overblik over diagrammet. Det er ikke så svært men det kræver du lige har det her overblik.
Opskriften er her.

IMG_20160603_203026 Dette sidste billede er fra bunden af mit helt eget ego projekt!

Jeg fyldte 30 år her i august og jeg har siden nytår lovet mig selv en af de flotte wayuu tasker i gave til mig selv. Jeg måtte lave bunden om 2 gange fordi jeg ikke fik taget nok ud men til sidst sad den lige i skabet. Nu mangler jeg ca 15 cm af højden før end jeg er færdig.

Denne her får I altså ikke en opskrift til. Men kun fordi jeg ikke har nogen. Jeg arbejder ud fra billeder jeg har fundet på pinterest og på den måde sat samme til at give mig dén unikke taske som kun jeg skal have. 🙂

 

IMG_20160707_093151

1

Leave a Reply