24
okt
2016
1
billigt garn

Strikke og hækle kits! – ej, det er da fedt!

Jeg ved ikke med jer, men når jeg har været ude og købe garn til et nyt projekt af de lidt større så har jeg altid været lidt nervøs for om jeg fik nok garn med hjem, også selvom jeg har stået og regnet sammen med min garn-pusher.

At købe nok garn over nettet har derfor også altid gjort mig lidt nervøs – selvom jeg sagtens kan bestille hjem i de små mængder til klude og diverse uden ondt i maven.

Men jeg er lige faldet over at Strikkes.dk har fået enormt mange strikke og hækle kits.

Altså både opskrift og garn i den mængde du har bestilt af størrelse samt i de farver du ønsker! Nogle af dem indeholder også en hæklenål/strikkepind. Hvilket jo gør dem perfekte til gaver til andre som endnu ikke har deres egne nåle og pinde.

Måske en lillebror eller et barnebarn der gerne vil lære vores ædle håndværk?

Tag et kig via disse links, direkte hen til Strikkes.dk

Stort udvalg i hæklekits.
Stort udvalg i strikkekits.
Stort udvalg i strikkebøger.
Stort udvalg i hæklebøger.

1

Leave a Reply